Philadelphia Flyers-hyökkääjä James van Riemsdyk on innoissaan joukkueessa kesän aikana tapahtuneista muutoksista lähtien aina uudeksi päävalmentajaksi palkatusta kokeneesta Alain Vigneaultista.

– Siitä tulee todella jännittävää. Luulen että viime kausi jätti meille kaikille pahan maun suuhun. Alisuoritimme joukkueena, joten olemme nyt todella paljon nälkäisempiä ja uusi luotsi tuo omilla näytöillään meille lisää uskottavuutta, van Riemsdyk toteaa jo runkosarjaan päättyneestä viime sesongista NHL.comille.

Vigneault on 648 voitollaan koko liigan aktiivivalmentajista viidenneksi menestynein ja hänet on palkittu kertaalleen myös NHL:n parhaan valmentajan Jack Adams-palkinnolla kauden 2006-07 päätteeksi ollessaan Vancouver Canucksin peräsimessä

Myös Flyersin kesän nimekkäin pelaajahankinta, vapaana agenttina joukkueeseen saapunut keskushyökkääjä Kevin Hayes on van Riemsdykille tuttu kaveri.

– Olen tuntenut hänet lähes koko ikäni. Pelasin nuorempana hänen veljeään (Jimmy Hayes) vastaan, van Riemsdyk kertoo.

Yhdysvaltalaislaituri kertoo myös tarjonneensa uudelle joukkuetoverilleen aikoinaan mailoja, koska hänellä sattui olemaan riittävän pitkiä työvälineitä ilmeisesti jo tuohon aikaan pitkänhuiskealle (nykyään peräti 196-senttiselle) Hayesille.

– Hassua miten ympyrä nyt sulkeutuu ja pelaamme kohta samassa joukkueessa, van Riemsdyk hehkuttaa.