Vieras syttyi tuleen Toronto-puolustajan juhlissa – vaatii 8 miljoonan dollarin korvauksia

© Kuva: Getty Images

Cody Cecin elämässä on tapahtunut paljon kesän mittaan. Hänet kaupattiin Ottawa Senatorsista Toronto Maple Leafsiin, jonne hän teki vuoden ja 4,5 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

Työpaikan ulkopuolellakin Cecin elämässä on ollut haasteita. Heinäkuun 23. päivä hän järjesti kumppaninsa Jamie Thompsonin kanssa juhlat yhteisessä kodissa. Thompson täytti ulkona olevan pöydän päällä olevan takan polttimoita etanolilla, kun pullo syttyikin palamaan.

Thompson heitti kauhuissaan pullon kädestään, mutta osui epäonnisesti yhteen vieraistaan. Hana Engelin vaatteet roihahtivat saman tien liekkeihin, ja nainen sai vakavia palovammoja 35 prosenttiin kehostaan.

Nyt Engel vaatii Ceciltä ja Thompsonilta yli 8 miljoonaa dollaria korvauksina. Kuvan Engelin kärsimistä palovammoista voit katsoa tästä.