Arka aihe: Artemi Panarin ei kierrellyt – lyttäsi Vladimir Putinin suorilla sanoillaan

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin venäläishyökkääjä Artemi Panarin antoi sports.ru-sivuston mukaan täyslaidallisen maan presidentti Vladimir Putinin niskaan. Hyökkääjä puhui lyhyesti ja ytimekkäästi.

Aiemmin Putinia kannattaneen pelaajan mukaan kaikki äänestävät kyseistä presidenttiä, koska toista vaihtoehtoa ei ole. Sivusto kertoi venäläispelaajalle, että jopa 70 prosenttia äänestää Putinia.

– Teemme virheen kohdellessamme häntä kuin teräsmiestä. Hän on vain samanlainen kuin me. Hän ei erota sitä, mikä on oikein ja mikä väärin, politiikkaa aiemmin vain vähän seurannut hyökkääjä tylytti.

Panarinilla on omissa töissään mielenkiintoiset ajat. Hän siirtyi NY Rangersiin alkavaksi kaudeksi Columbus Blue Jacketsista edustettuaan sitä kaksi kautta. Ennen GM Jarmo Kekäläisen johtaman joukkueen pelipaidan kantamista hyökkääjä viiletti uransa ensimmäiset NHL-pelit Chicago Blackhawksin sotisovassa.

Venäläinen on nakuttanut taalajäillä runkosarjassa liki piste per peli -tahdilla: 322 koitoksessa ovat syntyneet pisteet 116+204=320. Kova on saldo myös 27 pudotuspeliottelussa: 9+17=26.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!