Jesse Puljujärven ensi kauden osoitteesta ei ole vielä toistaiseksi minkäänlaista tietoa.

Nuorta suomalaishyökkääjä on viety huhuissa niin Eurooppaan kuin eri NHL-seuroihinkin. Kaikista epätodennäköisintä on, että ura jatkuisi enää Edmonton Oilersissa.

Kanadalaisseuraa läheltä seuraava Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson heittikin mielenkiintoisen ajatuksen ilmoille. Hänen mielestään Oilersin pitäisi suunnata katseensa Minnesota Wildiin, josta Joel Eriksson Ek voisi olla saatavilla vaihtokaupassa Puljujärveen.

– EE voisi olla kolmossentteri täällä (Edmontonissa). Molemmat ovat ensimmäisen kierroksen varauksia. Eriksson Ek ja Puljujärvi ovat saalistaneet urallaan 37 tehopistettä. EE pelasi parhaan pelinsä viime kaudella Oilersia vastaan Minnesotassa, Matheson huomauttaa.

Samalla The Hockey Writersin -toimittaja Larry Fisher muistuttaa, että Oilers oli kiinnostunut varaamaan Eriksson Ekin itselleen vuonna 2015, mutta lopulta ruotsalaishyökkääjä päätyi Wildin haaviin. Aiempaakin kiinnostusta on siis ollut.