Colorado Avalanche ja Toronto Maple Leafs sorvasivat heinäkuun ensimmäisen maanantain päätteeksi neljä pelaajaa sekä varausvuoron käsittäneen jättitreidin.

Avalanche laittoi lihoiksi tähtipuolustajansa Tyson Barrien sekä hyökkääjä Alexander Kerfootin saaden vaihdossa keskushyökkääjä Nazem Kadrin, puolustaja Calle Rosenin sekä 3. kierroksen varausoikeuden ensi kesän draftiin.

Colorado maksaa puolet Barrien 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta. Hyvänä luistelijana ja hyökkäävänä puolustajana tunnettu 27-vuotias Barrie iski viime kaudella uransa ennätystehot 59 pistettä. Kerfoot, 24, puolestaan on rajoitettu vapaa agentti, joka on mättänyt uransa 157 NHL-ottelussa 85 tehopinnaa. Mies tehtaili viime kaudella 42 pistettä.

Kaikkiaan yhdeksän kauden ajan Leafsia edustanut Kadri puolestaan iski viime kaudella kolmossentterin rooliinsa nähden mukavat 44 tehopistettä 73 runkosarjaottelussa. Kuumakallehyökkääjä kuittaa kolme kautta jatkuvasta sopimuksestaan 4,4 miljoonaa taalaa vuodessa. Farmiliiga AHL:ssä viime kaudella pääosin pelannut Rosen puolestaan iski 54 AHL-pelissä komeat 46 tehopistettä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
A big trade.

#GoAvsGo