Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs täräyttivät heinäkuun alkajaisiksi peräti kuusi pelaajaa ja varausvuoron käsittävän jättitreidin. Virallinen vahvistus kaupalle saadaan lähituntien aikana, joskin se ehti vuotaa medioihin jo aamupäivän aikana.

Leafs lähettää pääkaupunkkin puolustaja Nikita Zaitsevin, hyökkääjä Connor Brownin sekä farmihyökkääjä Michael Carconnen.

Senators puolestaan lähettää Toronton suuntaan puolustajat Cody Cecin ja Ben Harpurin, sentteri Aaron Luchukin sekä Columbukselle aiemmin kuuluneen 2. tai 3. kierroksen varausoikeuden ensi kesän draftiin.

Treidin selvästi nimekkäimmät pelaajat ovat Leafsin Zaitsev ja Brown sekä Senatorsin Ceci.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
The OTT-TOR trade that will send Nikita Zaitsev and Connor Brown to the Sens for Cody Ceci should be consummated tomorrow morning once TOR pays Zaitsev’s $3M signing bonus. At least six pieces (players or picks) included but the primaries are Zaitsev, Brown and Ceci.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Zaitsev has officially waived his no trade clause to clear the way for completion of the Leafs trade tomorrow.

Bruce Garrioch

@SunGarrioch
Deal is expected to be announced soon. It's Zaitsev, Brown and Carconne for Ceci, Harpur, Luchuk and a pick. #Sens