Jack Hughes vaihtaa pelinumeroaan – valitsi supertähden paidasta tutun ”mediaseksikkään” numeron!

© Kuva: Getty Images

NHL:n tämän kesän varaustilaisuuden ykkösnimi Jack Hughes vaihtaa juniorivuosiltaan tutun pelinumeronsa uuteen (#6) aloittaessaan ammattilaisuransa New Jersey Devilsin paidassa tulevana syksynä.

Jenkkilupaus ottaa tulevaisuudessa käyttöön pelinumeron 86, joka on aiemmin NHL:ssä tuttu lähinnä Tampa Bay Lightningin riveissä pistepörssin päättyneellä kaudella voittaneen venäläistähti Nikita Kutsherovin pelipaidasta.

Muutoksen taustalla on varsin looginen syy, kuuluuhan numero 6 Devilsissä joukkueen kapteeni Andy Greenelle. Perinteisesti tulokaspelaajilla ei ole ollut tapana ”varastaa” pelinumeroita kokeneemmilta pelimiehiltä, minkä vuoksi Hughesin valintaa voidaan pitää varsin loogisena.

» Tuleeko Kaapo Kakosta historian ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus? Kaikki ensi kesän draftista erikoissivultamme!