Sidney Crosby avasi tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa: ”Olen aina halunnut…”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbya on pidetty monien papereissa jo yli vuosikymmenen ajan kenties maailman parhaana jääkiekkoilijana.

Jo juniorina valtavaan mediahuomioon tottunut supertähti on kuitenkin useista muista NHL-tähdistä poiketen vetänyt jo uransa alusta saakka selvät linjat pelaamisen ja yksityiselämänsä välille.

31-vuotias kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ei puhu yksityiselämästään julkisuudessa, eikä mieheltä myöskään löydy sitä varten luotuja sosiaalisen median tilejä.

– Olen aina ollut tällainen. Kun olin nuori ja kasvavassa iässä, sain osakseni valtavasti huomiota ja olin jatkuvasti suurennuslasin alla. Siksi oli mukava pitää tietyt asiat omana tietonaan, Penguins-kippari kertoo The Hockey Newsille.

– Olen ylpeä saadessani pelata jääkiekkoa työkseni ja otan sen vakavasti. En jaa itsestäni henkilökohtaisia asioita sosiaalisessa mediassa – toisin kuin monet muut jätkistä. Luulen että ihmiset kunnioittavat sitä. Jokainen toimii omalla tavallaan ja tämä on jotain, joka toimii minun kohdallani.

– Jääkiekkoilijana olet monessa mielessä tavallista enemmän näkyvillä, mutta on mukavaa pitää silti tietty yksityisyys omasta elämästään, tähtihyökkääjä perustelee usein tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa.

LUE MYÖS: Jättisopimus! Lähde: Philadelphia Flyersin tuore hankinta jää seuraan – allekirjoitti 50 miljoonan dollarin jatkopahvin!

LUE MYÖS: Legendan paluu lähellä! San Jose Sharksin Joe Thornton jatkamassa uraansa

LUE MYÖS: Carolina Hurricanes menettämässä molemmat maalivahtinsa – seurapomo vahvistaa: ”Näyttää siltä…”