Sidney Crosby avasi tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa: ”Olen aina halunnut…”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbya on pidetty monien papereissa jo yli vuosikymmenen ajan kenties maailman parhaana jääkiekkoilijana.

Jo juniorina valtavaan mediahuomioon tottunut supertähti on kuitenkin useista muista NHL-tähdistä poiketen vetänyt jo uransa alusta saakka selvät linjat pelaamisen ja yksityiselämänsä välille.

31-vuotias kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ei puhu yksityiselämästään julkisuudessa, eikä mieheltä myöskään löydy sitä varten luotuja sosiaalisen median tilejä.

– Olen aina ollut tällainen. Kun olin nuori ja kasvavassa iässä, sain osakseni valtavasti huomiota ja olin jatkuvasti suurennuslasin alla. Siksi oli mukava pitää tietyt asiat omana tietonaan, Penguins-kippari kertoo The Hockey Newsille.

– Olen ylpeä saadessani pelata jääkiekkoa työkseni ja otan sen vakavasti. En jaa itsestäni henkilökohtaisia asioita sosiaalisessa mediassa – toisin kuin monet muut jätkistä. Luulen että ihmiset kunnioittavat sitä. Jokainen toimii omalla tavallaan ja tämä on jotain, joka toimii minun kohdallani.

– Jääkiekkoilijana olet monessa mielessä tavallista enemmän näkyvillä, mutta on mukavaa pitää silti tietty yksityisyys omasta elämästään, tähtihyökkääjä perustelee usein tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa.

LUE MYÖS: Jättisopimus! Lähde: Philadelphia Flyersin tuore hankinta jää seuraan – allekirjoitti 50 miljoonan dollarin jatkopahvin!

LUE MYÖS: Legendan paluu lähellä! San Jose Sharksin Joe Thornton jatkamassa uraansa

LUE MYÖS: Carolina Hurricanes menettämässä molemmat maalivahtinsa – seurapomo vahvistaa: ”Näyttää siltä…”

 

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?