Häh? Suomalainen urheilutähti jäi kääpiöksi Jesperi Kotkaniemen, 18, rinnalla – katso huvittava kuva

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin NHL-lupaus Jesperi Kotkaniemen ja nastolalaisen F1-tähti Valtteri Bottaksen yhteiskuva Instagramissa saa hymyn huulille. Yksi syy on se, että kahden eri lajin tähdet näyttävät viihtyvät toistensa seurassa.

Formulatähti oli saanut Kotkaniemeltä tämän paidan nimikirjoituksella varustettuna.

Toinen syy hykertelyyn on urheilustarojen valtava kokoero. Vasta 18-vuotias Kotkaniemi on jääkiekkotilastoihin erikoistuneen Eliteprospects-sivuston mukaan 188 senttiä pitkä, Bottaksen pituus puolestaan on hänen Wikipedia-sivun mukaan 173 senttiä. Ja sen kyllä näkee:

– Ei ole varmuutta, oletko sinä lyhyt, vai onko hän maailman pisin mies, eräs kommentoija letkautti kuvaan.

Habs-pelaaja takoi NHL:ssä ensimmäisellä kaudellaan runkosarjan 79 ottelussa tehot 11+23=34 (+1). Bottas puolestaan ajoi viikonloppuna Montrealin F1-kisassa neljänneksi. MM-pisteissä Mercedes-kuski on kakkosena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.