Buffalo Sabres solmi perjantaina 8-vuotisen ja 72 miljoonan dollarin arvoisen megasopimuksen tähtihyökkääjänsä Jeff Skinnerin kanssa.

Seuran GM Jason Botterill myöntää Skinnerin kiinnittämisen olleen kesän ykkösprioriteettinsa, joskin hommia riittää yhden vuosikymmenen surkeimman NHL-organisaation nostamisessa takaisin potentiaalisten pudotuspelijoukkueiden listalle.

– On aina riski antaa 8-vuotinen sopimus 27-vuotiaalle pelaajalle, mutta tässä lajissa on aina otettava riskejä. Jeffin kiinnittäminen oli suurin tavoitteemme, ja onnistuimme siinä. Nyt meidän ei tarvitse mennä vapaille markkinoille yrittäen etsiä korvaajaa hänelle, Botterill perustelee Skinnerin saamaa jättisopimusta Sportsnetille.

– Emme päässeet pudotuspeleihin, joten meillä on edelleen kädet täynnä töitä vahvistaaksemme joukkuetta eri osa-alueilla. Tavoitteemme on löytää joukkueeseen hieman lisää syvyyttä, jolloin menestyksemme ei lepäisi niin paljoa Jeffin, Sam Reinhartin ja Jack Eichelin varassa, seurapomo linjaa heinäkuun suurimpia haasteitaan.