Patrik Laineen sentteri kaupattiin pois! Hinta ei päätä huimaa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets on kaupannut Kevin Hayesin, jonka seura hankki siirtotakarajalla. Yhdysvaltalaissentteri siirtyy Philadelphia Flyersiin. Vaihdossa Winnipeg sai viidennen kierroksen varausvuoron kesän draftissa.

Vähäisen hinnan selittää se, ettei Hayesilla ole sopimusta ensi kaudeksi. Flyers saa kuitenkin nyt etuoikeuden neuvotella sentterin kanssa yksinoikeudella jatkosopimuksesta heinäkuun ensimmäiseen päivään asti.

Hayes hankittiin kakkossentteriksi Patrik Laineen rinnalle. Sentterihankinta osoittautui kuitenkin pettymykseksi. Hän teki 20 runkosarjaottelussa tehot 5+8=13. Pudotuspeleissä kuuteen otteluun syntyi tehot 2+1.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!