Tulevan kauden joukkuettaan muiden NHL-seurojen tavoin rakentava Buffalo Sabres on tiettävästi ”erittäin lähellä” jatkosopimusta parhaan maalintekijänsä Jeff Skinnerin kanssa.

40 maalia menneellä kaudella pyssyttänyt kanukki on sisäpiiritoimittaja Bob McKenzien mukaan rustaamassa seuran kanssa peräti 8-vuotisen jättisopimuksen. Seuraavaksi seurajohdon listalla lieneekin tulevan kauden joukkueen vahvistaminen Sabresin palauttamiseksi edes pudotuspelipaikasta uskottavasti taistelevien joukkueiden joukkoon.

The Hockey Newsin toimittaja Scott Cullen pohtii WGR 550 -ohjelmassa, että Ristolainen lienee seurajohdon seuraava päänvaiva.

– Jos he ovat aikeissa kaupata hänet, nyt jos koskaan on oikea aika. Näkisin Sabresin kauppaavan hänet mieluiten Winnipeg Jetsiin, jossa ympärillä olevat pelaajat mahdollistaisivat Ristolaiselle paremmat mahdollisuudet onnistua, Cullen näkee.

Ristolaisen plusmiinus-lukema -41 oli päättyneellä kaudella koko NHL:n heikoin. Tehopisteiden valossa kausi oli 24-vuotiaan turkulaispakin kuusivuotisen NHL-uran toiseksi tehokkain miehen iskettyä viisi maalia ja 38 syöttöpistettä.

LUE MYÖS: Shekkivihko auki! Lähde: Buffalo Sabresin maalitykki ”todella lähellä” jättimäistä jatkosopimusta

LUE MYÖS: Toronto Maple Leafsin kallispalkkainen puolustaja siirtolistalle – pyysi itse kauppaamistaan!