Tällä kaudella maalivahtiongelmista muiden ongelmiensa ohessa kärsinyt Florida Panthers aikoo satsata uuteen ykkösmaalivahtiin tulevan kesän vapaiden pelaajien markkinoilla.

Ykkösvaihtoehtona uudeksi ykköskassariksi pidetään yleisesti Columbus Blue Jacketsistä vapautuvaa kaksinkertaista Vezina-voittaja Sergei Bobrovskia, joskin seuralla on hyvä olla myös varavaihtoehto siltä varalta, että venäläistähti päätyykiin toiseen vaihtoehtoon.

Panthersin asioista uutisoiva The Rat Trick -sivusto nostaakin esille toisen mielenkiintoisen venäläisnimen, Colorado Avalanchessä loppukaudella Philipp Grubauerin syrjäyttämäksi joutuneen Semjon Varlamovin.

5,9 miljoonaa dollaria kaudesta kuittaavan 31-vuotiaan Varlamovin sopimus umpeutuu kesällä, eikä jatkoa miehen palkkapyynnöllä liene luvassa ainakaan Kalliovuorten suunnalla. Sivusto nostaakin Varlamovin ja Panthersin välisen liiton tapetille potentiaalisena varavaihtoehtona siltä varalta, että Bobrovski päätyy valitsemaan uudeksi seurakseen potentiaalisemman menestysorganisaation.

Vuodesta 2011 asti Avalanchen ykkösvahtina toiminut Varlamov toisi joka tapauksessa parannuksen floridalaisseuran tällä kaudella takkuilleeseen maalivahtipeliin, minkä lisäksi miehen palkkapyyntö tulee olemaan huomattavasti Bobrovskin vastaavaa matalampi.

Venäläismaalivahti Panthersin maalilla tulevalla kaudella lieneekin tällä hetkellä enemmän kuin todennäköinen vaihtoehto.

LUE MYÖS: Tähän hintaan Kasperi Kapanen yritetään ryöstää toisaalle kesällä? ”Toronton olisi pakko päästää hänet menemään”

LUE MYÖS: Buffalo Sabresin seurapomo vihjaa: supertähden jatkosopimus allekirjoitusta vaille valmis!