18-vuotias Kaapo Kakko on taikonut itsensä suomalaisten sydämiin MM-kisoissa. Viisi maalia kahteen peliin – Kanadaa ja Slovakiaa vastaan! – on lähes käsittämätön saldo.

Maanantainat MM-jäällä kohtaavat tulevan NHL-kesän kärkivaraukset Kakko sekä USA:n Jack Hughes, ja vedonlyöntiyhtiötkin ovat asiasta ymmärrettävästi innoissaan. Esimerkiksi NordicBetiltä löytyy kohde siitä, tekeekö Kakko tänään ”erikoishattutempun” eli maalin, syötön ja Suomi voittaa ottelun? Vedonlyöjät saisivat tästä rahat takaisin 12-kertaisesti. Veikata voi sitäkin, varataanko Kakko NHL:ään ensimmäisenä.

NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Leo Komarov toteaa Kakon ympärillä pyörivän hypen vaikuttavan samanlaiselta kuin Patrik Laineen ympärillä 2016 kisoissa, joissa Komarov itsekin pelasi.

– Huima pelaaja! Oli hyvä veto valmennukselta vähän rajoittaa haastatteluita tässä kohtaa. Tulee varmasti tekemään tärkeitä maaleja, ja maaliennätys on kisoissa tosi lähellä, Komarov hehkuttaa.

MM-kisojen ”modernin ajan” maaliennätys on Dany Heatleyn 12 osumaa vuodelta 2008. Patrik Laineen nimissä oleva 18-vuotiaiden ennätys aikuisten kisoissa (7 maalia) menee puhki heittämällä. Kerroin Laineen ennätyksen rikkomiselle on NordicBetillä enää 1.30.

Yhdysvaltojen ja Suomen ottelu käynnistyi kello 17.15.

Lähde: NordicBet