”Näyttää, että hän lentää siellä jäällä” – Asiantuntija ylistää Dallasin suomalaistulokasta

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars ja St. Louis Blues iskevät yhteen sunnuntaina läntisen konferenssin toisen pudotuspelikierroksen kuudennessa ottelussa.

Dallas Stars ja St. Louis Blues ovat muodostaneet tasaväkisen otteluparin. Neljä ensimmäistä ottelua etenivät joukkueiden voittaessa vuoron perään. Blues otti avauspelissä 3-2-voiton, Dallas Stars tasasi voitot toisessa pelissä 4-2-voitolla. Kolmannen pelin Dallasin kotipesässä vei Blues lukemin 4-3 ja neljännessä kohtaamisessa Dallas puristi 4-2-kotivoiton.

Dallasin suomalaispelaajista tulokaskautta pelaava Roope Hintz on hieman yllättäen noussut isoon rooliin ja ampunut monta tärkeää maalia pudotuspeleissä. Miro Heiskanen ja Esa Lindell pelaavat molemmat joka ottelussa isoja minuutteja Starsin puolustuksessa. Heiskanen on pystynyt auttamaan joukkuetta myös maalien muodossa.

– Hintz pelasi hyvin jo runkosarjan loppupuolella, teki tulosta ja jatkanut siitä. Hän on pelannut itsensä Dallasin kahteen kärkiketjuun ja ollut todella hyvä playoffeissa. Pelaa vahvuuksillaan ja käyttää hyvää luisteluaan. Näyttää, että hän lentää siellä jäällä, kehuu ex-hyökkääjäpeluri Janne Hauhtonen NHLSuomi-sivustolle.

Dallas Stars – St. Louis Blues sunnuntaina klo 22.00. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.