Colorado Avalanchessa viimeiset kaksi ja puoli kautta kiekkoillut sveitsiläishyökkääjä Sven Andrighetto on siirtymässä tulevaksi kaudeksi KHL:ään.

Sopimuksensa viimeistä kautta pelaava 26-vuotias laituri ei ole onnistunut vakiinnuttamaan pelipaikkaansa NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle edenneessä Avalanche-nipussa. Miehen uudeksi seuraksi onkin sveitsiläisen Heshootshescores-sivuston mukaan valikoitumassa KHL:n jättiläisiin lukeutuva Moskovan TsSKA, joka on sivuston mukaan erittäin kiinnostunut sveitsiläisen 3. kierroksen varauksen palveluksista.

Andrighetto mahtui päättyneessä runkosarjassa Avalanchen kokoonpanoon 64 ottelussa tehtaillen niissä tehot 7+10=17. Pudotuspeleissä mies on toistaiseksi saanut vastuuta vain kolmessa joukkueensa ottelussa. Mies on edustanut viisivuotisella NHL-urallaan myös Montreal Canadiensia.

LUE MYÖS: NHL-ura telakalle? Suomessakin ihastuttanut Vancouver Canucksin entinen superlupaus matkalla KHL:n huippuseuraan