Montreal Canadiens sopimukseen konkarihyökkääjän kanssa – tilillä yli 700 NHL-ottelua!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Montreal Canadiens on kiinnittänyt hyökkäykseensä todella kokeneen pelaajan.

Kanadalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on tehnyt yksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen hyökkääjä Nate Thompsonin kanssa. 34-vuotias yhdysvaltainen siirtyi Los Angeles Kingsistä Canadiensiin kesken kuluneen kauden.

Thompson on pelannut NHL-urallaan jo huimat 697 runkosarjaottelua sekä 62 pudotuspeliottelua. Kingsin ja Canadiensin lisäksi hän on edustanut Boston Bruinsia, New York Islandersia, Tampa Bay Lightningia sekä Anaheim Ducksia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!