Montreal Canadiens sopimukseen konkarihyökkääjän kanssa – tilillä yli 700 NHL-ottelua!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Montreal Canadiens on kiinnittänyt hyökkäykseensä todella kokeneen pelaajan.

Kanadalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on tehnyt yksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen hyökkääjä Nate Thompsonin kanssa. 34-vuotias yhdysvaltainen siirtyi Los Angeles Kingsistä Canadiensiin kesken kuluneen kauden.

Thompson on pelannut NHL-urallaan jo huimat 697 runkosarjaottelua sekä 62 pudotuspeliottelua. Kingsin ja Canadiensin lisäksi hän on edustanut Boston Bruinsia, New York Islandersia, Tampa Bay Lightningia sekä Anaheim Ducksia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?