Kolme kautta Venäjällä kiekkoilleen entisen NHL-hyökkääjä Max Talbotin ura ei jatku ainakaan KHL:ssä.

35-vuotiaan kanadalaissentterin Twitter-tilille ilmestyi maanantaiaamuna viesti, jossa pelaaja kiittää sekä Lokomotiv Jaroslavlia että miehen päättyneen kauden seuraa Avangard Omskia kuluneista vuosista.

– Kiitos minun ja perheeni puolesta pelikavereille, seuran henkilökunnalle, valmentajille sekä faneille. Olemme kasvaneet ja oppineet niin paljon venäläisestä kulttuurista viimeisen kolmen vuoden aikana. Tulen vaalimaan näitä muistoja ikuisesti, Talbot kirjoittaa.

Kesällä 2009 Stanley Cupin voittoa Pittsburgh Penguinsin paidassa juhlinut keskushyökkääjä pelasi urallaan 704 NHL:n runksarjaottelua tehoin 91+113=204. Miehen kulunut kausi oli vaikea konkarin tehtailtua Omskin paidassa vain 10 (4+6) tehopistettä.

Vaikkei pelaaja sitä suoraan myöntänytkään, näyttää varsin todennäköiseltä että kanadalaisen pitkä ura on ainakin huipputasolla nyt ohi.

Max Talbot

@Max25talbot
Dear Russia; big thank you from my family and I. Thanks to my teammates, staff members, coaches and fans. We grew and learned so much from the Russian culture over the last 3 years. We will cherish these memories forever. @hcavangardomsk @hclokomotiv @khl_eng большое спасибо