San Jose Sharksin kuumakalle sekosi täysin – katso, minkälaisesta sikailusta pelaaja sai isot jäähyminuutit ja lensi pihalle

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin Evander Kane on NHL:n pudotuspelien jäähypörssissä ykkösenä keskiviikkoyön pelien jälkeen. Tehot 1+2=3 iskenyt kuumakalle on kerännyt jo 23 minuuttia rangaistuksia.

Yöllä tuo määrä kasvoi mainittuun 23:een, kun pelaaja keräsi haipaitojen ja Vegas Golden Knightsin neljännen kohtaamisen lopulla massiiviset 2+2+10-minuuttia.

Kane sekosi lyömällä Paul Stastnya ensiksi poikittaisella selkään. Sen jälkeen hyökkääjä löi vielä Colin Milleriä naamaan säälittävän näköisesti.

Liekö tulossa ollut tappio ottanut koville, vai hyökkääjä hakenut asetelmia seuraavaan peliin. Niitä toki pitäisi hakea. Joukkue hävisi murskaavasti 0-5 ja nyt Vegas johtaa 1. kierroksen sarjaa jo voitoin 3-1.

Toista kauttaan pelaava joukkue on kiinni jo toisena keväänä peräkkäin isossa paukussa. Voitaneen todeta, että sitä isompi joukkueen yllätys on, mitä pidemmälle se marssii – jokainen voitto on vain plussaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.