Urallaan 16 NHL-ottelua pelannut Jevgeni Svetshnikov, 22, ei katsonut maanmiehensä Aleksandr Ovetshkinin tiistaiyön temppuja hyvällä. Venäläinen takoi nuoremman Svetshnikovin, eli Andrein, 19, jäähän Washington Capitalsin ja Carolina Hurricanesin välisessä ottelussa.

Tänä talvena pelaamatta ollut Jevgeni Svetshnikov lähetti hänen veljeensä moukaroineelle Ovetshnkinille Instagram-tilinsä Stories-viestissä (Huomioithan, että tarina on nähtävillä maksimissaan 24 tuntia eteenpäin sen julkaisuhetkestä) suoranaisen tappelukutsun.

– One, two, Freddy’s coming for you, kuului teksti.

Kun vanhempi Svetshnikov oli merkannut Ovetshkinin käyttäjätilin nimimerkin tekstinsä oheen, on Caps-tähti nähnyt kutsun – tai näkee sen ennen pitkään.

Itse ottelu oli kovia kokeneen Svetshnikovin ja kumppanien juhlaa. Carolina otti murskaavan 5-0-voiton. Kiinnitykset ovat Washingtonille nyt 2-1.

Uhkauksesta kirjoitti Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat.