Edmonton Oilersin toimitusjohtaja Bob Nicholson nousi eilen otsikoihin seurapomon syytettyä suoraan vaikean kauden pelannutta saksalaishyökkääjä Tobias Riederiä albertalaisjoukkueen pudotuspelihaaveiden kariutumisesta.

Maaleitta koko kauden pelannut Rieder otti sanat raskaasti.

– Et voi uskoa tuollaista todeksi. Olen pettynyt ja loukkaantunut niistä sanoista. Olen itse ensimmäinen, joka pystyy myöntämään kauden menneen heikosti, Rieder toteaa TSN:lle.

– Hän meni liian pitkälle ja tietää sen. Mielestäni ajoitus oli melko outo, sillä kamppailemme yhä pudotuspelipaikasta ja aion yhä tehdä kaikkeni sen eteen.

Myös Riederin agentti Darren Ferris tuomitsi Nicholsonin lausunnot ”mahdottomina hyväksyä”. Samoin pelikaverit ovat asettuneet jupakassa saksalaisen puolelle.

– Puhuimme asiasta ennen peliä, eivätkä kommentit olleet oikein heidänkään mielestään. On mukava tietää pelikavereiden seisovan takanasi, Rieder päätti ja kertoi hyväksyneensä seurapomon aiemman anteeksipyynnön asian tiimoilta.

LUE ALKUPERÄINEN UUTINEN: Edmonton-pomo heitti hyökkääjänsä tylysti bussin alle: ”Jos hän olisi tehnyt 10-12 maalia, olisimme pudotuspeleissä!