21-vuotias hyökkääjä Justin Brazeau on yksi tämän hetken halutuimpia pelaajia NHL-seurojen papereissa.

Varaamaton, peräti 198-senttinen ja 103-kiloinen järkäle on pommittanut tällä kaudella OHL-seura North Bayn riveissä 68 pelissä 113 (61+52) tehopistettä herättäen samalla tiettävästi ainakin kymmenen NHL-seuran kiinnostuksen.

Brazeau ei ole raporttien mukaan pelaajana nopeimmasta päästä, mikä tosin on täysin luonnollista tuon kokoluokan pelimiehelle. Toisaalta laitahyökkääjän kerrotaan kehittyneen parin viime vuoden aikana jättimäisin harppauksin. Mies on lähes tuplannut tehopisteensä OHL:ssä jokaisella kaudella kolmen viimeisen sesongin ajan.

Ainakin Columbus Blue Jacketsin ja Vegas Golden Knightsin kerrotaan olevan miehestä kiinnostuneiden seurojen joukossa. Miehen NHL-sopimus julkistettaneen heti, kun kanadalaisen kausi junnuliigan pudotuspeleissä on ohi.

Darren Dreger

@DarrenDreger
At least 10 NHL teams expected to be at the Meridian Centre tonight for the series opener between Niagara and North Bay. Undrafted Battalion captain, Justin Brazeau is luring the NHL crowd.