Vancouver Canucksille jälleen kova kiinnitys: hirmutehoja latonut puolustaja solmi sopimuksen!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Vancouver Canucks on solminut 3-vuotisen tulokassopimuksen viime kesän 2. kierroksen alussa 37. pelaajana varaamansa puolustaja Jett Woon kanssa.

WHL-junnuliigan Moose Jaw Warriorsissa tällä kaudella todellisen läpimurtonsa tehnyt kovaa taklaava, 183-senttinen Woo on iskenyt 62 pelissä puolustajalle todella vakuuttavat 65 (12+53) tehopistettä.

– Olemme todella innoissamme siitä, mitä Jett on saavuttanut tällä kaudella Moose Jawissa. Hän pelaa hyvällä intensiteetillä molemmissa päissä kaukaloa. Hän on tärkeä palanen tulevaisuuttamme ja odotamme innolla hänen kehittymistään, GM Jim Benning kommentoi seuran verkkosivuilla.

Woo on ollut Moose Jawissa entisen NHL-tappelija Tim Hunterin valmennuksessa. Hunterin korostama fyysinen kiekkokontrollipeli on lähteiden mukaan tarttunut hyvin Woon pelityyliin. 18-vuotiaasta odotetaan tulevina kausina kovaa tekijää Vancouverin uuden tulemisen yhtenä johtohahmoista.

Vancouver kiinnitti jo aiemmin riveihinsä kaksi kovaa tulevaisuuden puolustajalupaustaan, Quinn Hughesin ja Josh Tevesin.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!