Boston Bruinsin tuore hankinta jäi hirveän pommin alle – sai keuhkovamman ja joutuu sivuun peleistä

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins tiedotti nettisivuillaan, että joukkueeseen vastikään siirtynyt hyökkääjä Marcus Johansson (jutun kuvassa taustalla Bruins-paidassa) joutuu sivuun peleistä keuhkovamman takia. Carolina Hurricanesin Micheal Ferland taklasi ruotsalaista niin rajusti, että hänet kiidätettiin sairaalaan kesken joukkueiden keskiviikkoyön matsin.

Pelaajan tilanne otetaan tarkkailuun uudestaan ensi viikolla.

‌‌Bruinsin Charlie McAvoy osoitti huolensa Johanssonia kohtaan. Hän kertoi rukoilleensa joukkuetoverinsa puolesta aiemmin.

Landskronassa syntynyt 28-vuotias hyökkääjä pelaa taalajäillä nyt yhdeksättä kauttaan. Hän edusti tänä talvena New Jersey Devilsiä 48 kamppailussa takoen niissä tehot 12+15=27. Bostonin sotisovassa neljässä ottelussa on syntynyt toistaiseksi yksi syöttöpiste.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!