NHL:ssä pyöräytettiin lauantaina pienimuotoinen vaihtokauppa, jossa New Jersey Devils lähetti puolustaja Ben Lovejoyn Dallas Starsiin ja sai teksasilaisseurasta vastikkeena puolustaja Connor Carrickiin ja kolmannen kierroksen varauksen (2019).

Pittsburgh Penguinsin riveissä Stanley Cupin voittanut Lovejoy on tahkonnut tällä kaudella 51 peliä pinnoin 2+5=7. 35-vuotias puolustaja nettoaa 2,66 miljoonan dollarin palkkaa heinäkuun 1. päivään asti.

Carrick on ajautunut tällä kaudella pieneen rooliin Starsin puolustuksessa ja tästä syystä 24-vuotias jenkki onkin joutunut seilaamaan farmin ja NHL:n välillä. NHL:ssä Carrick on pelannut 14 ottelua tehopistein 1+3=4.

Suomalaisittain tällä pienellä kaupalla voi suuri vaikutus puolustaja Julius Honkaan, joka on pudonnut vilttiketjuun Starsissa. Suomalainen ei ole päässyt pelamaan edellisessä kolmessa ottelussa ollenkaan. Lovejoyn saapuminen tuskin ainakaan nostaa entisen ensimmäisen kierroksen varauksen mahdollisuuksia mahtua pelaavaan rosteriin.

Hongan nimi on pyörinyt aktiivisesti NHL:n siirtohuhuissa, joten ei olisi suuri ihme, jos Jyväskylästä kotoisin oleva puolustaja löytyisi keväällä toisesta seurasta.