Detroit Red Wings on kaupannut puolustaja Nick Jensenin Washington Capitalsiin yhdessä viidennen kierroksen varausvuoron kanssa. Toiseen suuntaan matkaavat vuoden 2020 toisen kierroksen varausvuoro sekä puolustaja Madison Bowey.

28-vuotias Jensen on lyönyt itsensä läpi NHL:ssä vasta myöhemmällä iällä. Tämä on pakin vasta toinen kokonainen kausi maailman parhaassa kiekkoliigassa, mutta hänen käyränsä on ollut koko ajan nouseva. Tällä kaudella hän on tehnyt 60 ottelussa tehot 2+13=15.

Välittömästi siirron jälkeen Jensen kirjoitti jatkosopimuksen uuden seuransa kanssa. Kontrakti on neljävuotinen ja oikeuttaa jenkkipakin 2,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

Detroitiin matkanneen Boweyn NHL-ura on vasta alkutaipaleella. 23-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella ensimmäiset NHL-ottelunsa ja esiintyi lupauksia herättävästi. Tällä kaudella hänen kehityksensä on ottanut pientä takapakkia. 33 ottelussa hän on tehnyt tehot 1+5=6.

Lue myös: Surkea putki poikki! Patrik Laine iski viimein maalin NHL:ssä – katso osuma