New York Rangers ja Chicago Blackhawks ovat päässeet yhteisymmärrykseen vaihtokaupasta. Rangers on hankkinut puolustajalupaus Darren Raddyshin vaihdossa hyökkääjä Peter Hollandista.

22-vuotias Raddysh on pelannut alkukauden AHL-joukkue Rockford IceHogsissa. Hän on tehnyt 54 ottelussa tehot 8+18=26. Hänen pikkuveljensä Taylor Raddysh edustaa Tampa Bay Lightningia.

28-vuotias Holland on alunperin Anaheim Ducksin ykköskierroksen varaus vuodelta 2019. Hän on pelannut 266 ottelua NHL:ssä, mutta viime vuosina hän on jäänyt vakiokasvoksi farmin puolelle. Tällä kaudella Holland on tehnyt 52 otteluun tehot 20+29=49.

Chicagolla on takataskussaan runsas määrä oikealta laukovia puolustajalupauksia, joten Raddyshin kauppaaminen kävi järkeen. Samalla joukkue halusi pelaajan, joka helpottaa farmijoukkue Rockfordin maalinteon tuskaa ja auttaa pudotuspelitaistelussa.