Ymmärrettävä reaktio vai turha sekoaminen? Näin Jevgeni Malkinilta petti kasetti totaalisesti

© Kuva: Getty Images

NHL:n lähivuosien dynastiaan kuuluvan Pittsburgh Penguinsin ja kaukana terävimmästä menestyksestä haahuilleen Philadelphia Flyersin välisessä tiistaiyön ottelussa nähtiin jotain todella poikkeuksellista. Kuten jääkiekkoa seuraava kansa tietää, on Pensin supertähti Jevgeni Malkin tullut pääasiassa tutuksi jatkuvasta tehoilustaan ja menestyksestä.

Edustamansa joukkueen 4-1-voittoon päättyneessä koitoksessa sentteri kuitenkin kohautti täysin erilaisessa valossa. Tämän kauden 51 kamppailussa pinnat 14+42=56 viimeistellyt sentteri huitaisi Flyersin Michael Rafflia vaihtoaitioiden edessä suoraan naamatauluun todella pelottavan näköisesti.

Malkinin temppuun ei toki oikeuta mikään, mutta toisaalta itävaltalainenkin antoi kollegalleen ennen tapausta poikittaista mailaa ja nyrkkiä takaraivoon.

Sarjan tähtihyökkääjän ilta päättyi kyseiseen temppuun päätöserän loppupuolella hänen lennettyä suihkuun isoista ovista.

Malkin on voittanut urallaan käytännössä kaiken mahdollisen, mitä pelaaja joukkuetasolla voi voittaa. Venäläisellä on palkintokaapissa mm. kolme Stanley Cupia, maailmanmestaruus ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruus. Olympiakulta ja ylipäätään -mitali on suurimmista ainoa, joka häneltä puuttuu.