Kova raja rikki: Maple Leafs -hyökkääjä pystyi temppuun, johon ylsivät kaksi legendaa vuosia sitten

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsissa hyökkäävä Mitch Marner on syttynyt NHL:ssä valtavaan liekkiin. Torstain vastaisena yönä pelatun Ottawa Senators -ottelun kahden syöttöpinnan myötä hän nosti kauden pisteensä jo lukemiin 20+45=65. Marner on nyt iskenyt kahdella peräkkäisellä kaudella vähintään tuon 45 syöttöä.

Kanukki on vasta ensimmäinen tähän pystynyt Maple Leafs -soturi sitten Mats Sundinin ja Tomas Kaberlen (2005-08). He nakuttivat kyseisen määrän kolmella sesongilla putkeen.

Kuten jokainen tämän jutun lukija tietää, on Marner nyt todellisten legendojen rinnalla. Yli 1 400 NHL-ottelun ruotsalainen voitti urallaan mm. olympia- ja MM-kultaa, yli 1 000 kamppailun tsekki puolestaan on esimerkiksi Stanley Cup -voittaja, maailmanmestari ja olympiapronssimitalisti.

Itse ottelussa Toronto kampesi Senatorsin numeroin 5-4 väkevän toisen erän (3-1) panoksensa turvin.