Kohuomistajalta vakuutus Ottawan faneille ja sponsoreille – tarkoittaa kuitenkin ongelmia lähitulevaisuudessa?

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin kohuissa ryvettynyt omistaja Eugene Melnyk piti Torontossa tilaisuuden seuran sponsoreille. Tapahtumasta levisi positiivista tietoa myös faneille. Kiekkotoimittaja John Shannon välitti Melnykin antaman lausunnon eteenpäin Twitterissä.

Ottawa-omistajan pääasiallinen viesti oli, että joukkueen uudelleenrakennus tulee viemään vielä muutaman vuoden. Kunhan kaikki palaset ovat varmuudella kasassa, niin Ottawa Senators lähtee tavoittelemaan Stanley Cupia täydellä höyryllä.

Melnyk lupasi, että vuodesta 2021 aina vuoteen 2025 asti Ottawa Senators tulee käyttämään kaikki rahansa ja täyttämään palkkakaton parhaansa mukaan.

Uudelleenrakennus ei kuitenkaan ole aivan niin helppoa kuin Melnyk antaa ymmärtää. Joukkue antoi pois ykköskierroksen varausvuoronsa ensi kesän draftista vaihdossa Matt Duchenesta.

Lausunto todennäköisesti kielii myös siitä, ettei joukkue pysty pitämään Duchenea ja Mark Stonea ensi kaudella, vaan joutuu kauppaamaan heidät pois. Tähtipelaajien lähtemisen ei haluta hätäännyttävän joukkueen sponsoreita.

Aiemmin Melnyk on herättänyt närää Ottawa-faneissa muun muassa uhkailemalla siirtävänsä seuran muualle. Hän on myös valitellut, kuinka vähän katsojia kotipeleissä käy.

Kertoimet ottelulleNew Jersey Devils - Ottawa Senators14.11.2019