Tällä kaudella jo GM:nsä sekä päävalmentajansa vaihtanut Philadelphia Flyers on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, joten seura tuleekin suurella todennäköisyydellä olemaan yksi siirtotakarajan myyjistä.

Sen sijaan tulevana kesänä ääni kellossa on toinen, ainakin mikäli on uskominen seuran puheenjohtaja Dave Scottin sanoja. Seura ei nimittäin aio säästellä taaloja kesän vapaiden markkinoiden avautuessa.

– Aiomme tehdä investointeja. Aiomme käyttää rahaa. Haluamme rakentaa parhaan mahdollisen joukkue. Chuck Fletcher (uusi GM) tulee tekemään paljon muutakin kuin varaamaan pelaajia (draftissa). Hänellä on kokemusta tästä hommasta ja hän tulee olemaan aggressiivinen pelaajamarkkinoilla, puheenjohtaja lupaa Philly.comin haastattelussa.

Seura on viime vuosina käyttänyt jopa 260 miljoonaa dollaria kotiareenansa Wells Fargo Centerin remontointiin. Jatkossa seura aikoo panostaa enemmän myös laadukkaisiin pelaajiin.

Pelkkä UFA-markkinoilla poltettu raha ei tosin tee ketään onnelliseksi. Flyers vastasi jo viime kesänä vapaiden markkinoiden toiseksi kalleimmasta kiinnityksestä nappaamalla paluumuuttaja James van Riemsdykin 5-vuotisella ja 35 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Loukkaantumishuoliensa takia vain 32 ottelua tällä kaudella pelannut laitahyökkääjä on iskenyt toistaiseksi tehot 12+10=22.

Seurajohdolla on mietittävänään myös 17 miljoonan taalan edestä päättyviä sopimuksia ja niiden mahdollisia uusimisia. Listalla ovat mm. Wayne Simmonds sekä rajoitetuiksi vapaiksi agenteiksi tuleva kolmikko Travis Konecny, Ivan Provorov sekä Travis Sanheim.