Carolina Hurricanesin suomalaistulokas pelaa huikeaa kautta – jälleen kaksi maalia

© Kuva: Getty Images

Saku Mäenalanen on tullut NHL-kaukaloihin ryminällä. Carolina Hurricanesin 24-vuotias suomalaistulokas ei ole katsellut vain tyytyväisenä ympärilleen ja ollut vain tyytyväinen saadessaan pelata isojen valojen alla. Hän on tehnyt myös tulosta.

Viime yönä Mäenalanen vastasi joukkueensa kummastakin osumasta. Ensimmäinen maali syntyi, kun suomalaishyökkääjä painosti New York Rangersin puolustusta vastustajan alueella. Kiekko alkoi polttaa lavassa, Mäenalanen nappasi sen itselleen ja iski paikasta maalin.

Toinen osuma syntyi ohjurista. Kiekon maalille heitti Viktor Rask ja Mäenalanen hoiti loput.

Carolina hävisi ottelun New York Rangersille luvuin 6-2. Mäenalanen on nyt pelannut yhdeksän NHL-ottelua ja tehnyt niissä tehot 4+1=5.

Lue myös: Mykistävä suoritus! Jesperi Kotkaniemi iski huikean soolomaalin – katso video