Carolina Hurricanesin 37-vuotias konkarihyökkääjä Justin Williams on päässyt NHL:ssä mainioon liitoon. Kun kolminkertainen Stanley Cup -voittaja iski myöhään sunnuntai-iltana yhden maalin Nashville Predatorsin Pekka Rinteen selän taakse, kasvatti Canes-pelaaja maaliputkensa jo viiden pelin mittaiseksi.

Se on historiallisen kova lukema vähintään 37-vuotiaista pelaajista puhuttaessa.

Carolinan kolmosketjun laiturin kanssa samaan ovat nimittäin ajan saatossa pystyneet vain viime kaudella Daniel Sedin sekä aiemmin Gordie Howe ja Phil Esposito. Tämän kategorian rekordi on Brett Hullin nimissä hänen yllettyään aikoinaan jopa seitsemän pelin maaliputkeen. Johnny Bucyk on kakkosena kuuden ottelun maaliputkensa turvin.

Carolina kaatoi Predatorsin lukemin 6-3 Williamsin venyttäessä putkea. Canesin Sebastian Aho (3+1) paukutti hatullisen, Teuvo Teräväinen puolestaan syötti kaksi maalia. Pisteille ylsi myös yhden osuman tehnyt Saku Mäenalanen. Predsin Miikka Salomäki oli sivussa loukkaantumisen takia.