Järkyttävässä tappioputkessa rämpivän Anaheimin valmentajan hermo petti täysin: ”Idiootti”

© Kuva: Getty Images

Surkeassa 10 ottelun tappioputkessa rämpivän Anaheim Ducksin päävalmentaja Randy Carlylen pinna on viime aikoina ollut kireällä.

Entinen Stanley Cup -mestarivalmentaja ei saa tällä hetkellä Ducksin peliä uomiinsa, minkä seurauksena miehen potkuhuhut kiihtyvät kiihtymistään.

Nyt Carlylen vati meni lopullisesti nurin ottelujen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa yhden toimittajista kysyessä valmentajalta, onko tämä huolissaan työpaikkansa puolesta.

– Typerä kysymys. Idiootti!, Carlyle vastasi toimittajan uteluihin.

Pitkään NHL:ssä valmentanut Carlyle ei ole ensimmäistä kertaa potku-uhan alla, mutta tästä huolimatta miehen käytös viime aikoina kielii valtavasta stressitilasta. Vuosien 2005-2011 välisenä aikana Ducksia ensimmäisen kerran koutsannut ja seuran sen ainoaan Stanley Cupin voittoon johdattanut Carlyle on jo kertaalleen ehtinyt saada potkut seurasta.

Vuosien 2012-2015 välisen ajan Toronto Maple Leafsin penkin takana viihtynyt 62-vuotias konkarivalmentaja palasi Ducksiin vuonna 2016. Nyt toiset potkut saman seuran riveistä näyttävät kuitenkin olevan enemmän kuin lähellä.