Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson lienee tämän hetken vihatuin pelaaja NHL:ssä.

Toistuvilla päähän kohdistuneilla ja/tai myöhästyneillä taklauksillaan useita pelikieltoja sekä ison joukon vihamiehiä kerännyt kanukki kertoikin Fox Sportsin Andy Stricklandille varovansa tällä hetkellä taklaamista lisäsanktioiden pelossa.

– Kävimme tänään rehellisen keskustelun Wilsonin kanssa. Hän sanoi ymmärtävänsä tilanteen ja varovansa nykyään taklaamista pelikieltojen pelossa. Hän sanoi tiedostavansa asian 100-prosenttisesti koko ajan kentällä ollessaan, Strickland kertoi Twitter-tilillään.

Wilson on saanut urallaan neljä pelikieltoa, kaikki 105 ottelun sisällä. Meneillään olevan kauden alkaessa vain kahdella muulla pelaajalla (Cody McLeod ja Antoine Roussel) oli kasassa yli 600 jäähyminuuttia sen jälkeen, kun Wilson saapui liigaan vuonna 2013. Wilsonin oma lukema on näyttää tällä hetkellä lukemaa 843 minuuttia, eivätkä pudotuspelien tilastot edes ole mukana lukemassa!

Halutessaan kanukkihyökkääjä tosin osaa myös pelata, siitä osoituksena kauden 20 otteluun isketyt tehot 11+8=19. Joko mies jatkossa osaisi keskittyä auttamaan joukkuettaan tehojen sekä puhtaiden taklausten muodossa?