Kanada aloitti U20-kisat melkoisella ilotulituksella. Joukkueen NHL-lupaukset suorastaan nöyryyttivät Tanskaa lukemin 14-0.

Joukkueensa kovin maalintekijä oli ykkössentteri Maxime Comtois. Anaheim Ducksissa tällä kaudella kymmenen NHL-ottelua pelannut hyökkääjä lupaus heilutti maaliverkkoja neljästi. Ketjukaveri Vegas Golden Knightsin huippulupaus Cody Glass puolestaan kokosi neljä syöttöpistettä.

Paras pistemies löytyi kuitenkin kolmosketjusta. Philadelphia Flyersin varaama Morgan Frost takoi tehot 3+2. Frostiin käytetty varausvuoro siirtyi Philadelphiaan aikoinaan samassa kaupassa Jori Lehterän kanssa.

Tanskan maalillakaan ei ollut mikään turha tekijä. Mads Sogaardia pidetään ensi kesän varaustilaisuuden toiseksi parhaana maalivahtina. Hän on pelannut tällä kaudella WHL:ää ja pysäyttänyt kiekot 93,1 prosentin varmuudella. Hänet otettiin pois maalista 11. osuman jälkeen.