Pelisarja NHL 19 julkaisi yllättävän uudistuksen perjantaina, kun pelin uusimman päivityksen mukana oli lisätty uusina hahmoina huippusuositun rap-duon JVG:n artistit Jare Brand ja Ville Galle.

JVG:n hahmot nähdään globaalisti uudessa NHL Pro-AM -pelimuodossa, mutta kaksikko löytyy myös Franchise-pelimuodosta vapaina agentteina.

– Tosi siistiä päästä omalla hahmolla peliin mukaan ja ottaa mittaa kavereiden kanssa kaukalossa. Tuntuu uskomattomalta, Ville Galle kuvaili tunnetilaansa tiedotteessa.

– Hahmot ja pelipaidat näyttää niin aidoilta, että tuntuu aika erikoiselta olla tällä tavalla pelin sisällä. Kunnia päästä samaan kaukaloon legendojen ja nykyisten tähtien kanssa, Jare komppasi.

JVG:n musiikkia kuullaan usein Suomessa jääkiekkotapahtumien yhteydessä. Kaksikon tuotanto on myös levinnyt osittain Pohjois-Amerikan kaukaloihin asti.

– JVG on poikkeuksellisen suosittu yhtye Suomessa, ja heidän musiikkinsa tunnetaan myös monessa NHL-hallissa. JVG:stä on muodostunut osa kansainvälistä kiekkokulttuuria, NHL 19 -videopelin luova johtaja William Ho perusteli kaksikon valintaa.