Nashville Predatorsin suomalaislupaus Eeli Tolvasen debyytti tämän kauden NHL:n runkosarjassa ei olisi voinut mennä juuri paremmin!

Calle Järnkrokin ja Craig Smithin tähdittämään kakkosketjuun nostettu 19-vuotias iski kauden ensimmäisessä NHL-ottelussaan tehot 1+1 Nashville Predatorsin napatessa kotonaan Chicago Blackhawksin päänahan lukemin 5-2. Lähes 16 minuuttia ottelussa pelannut suomalaislaituri valittiin ottelun ykköstähdeksi!

Tolvanen väläytti maalivainuaan jo ottelun neljännellä minuutilla miehen nostaessa maalin eteen ketjukaveri Smithiltä saamansa syötön komeasti rystyltä yläkulmaan. Miehen NHL-uran ensimmäinen maali vei kotijoukkueen ottelussa 2-0-johtoon.

Suomalainen oli mukana myös avauserässä syntyneessä 4-1-maalissa, kun ylivoimavastuuta saanut laituri sai kakkossyötön Smithin 4-1-osumaan.

Milwaukee Admiralsissa alkukauden 21 AHL-ottelussa tehot 4+7 ennen nostoaan Predatorsin NHL-miehistöön iskenyt suomalainen saaneekiin nyt nähdyillä otteilla unohtaa rautaliigan pitkät bussimatkat ainakin hetkeksi.