Tuukka Raskin tilanne huolettaa ja ihmetyttää Bostnissa.

Tähtivahti tippui sivuun joukkueen matkasta ”henkilökohtaisten syiden” takia. Kuten olettaa, ruokki yllättävän uutinen heti huhumyllyn liikkeelle.

Bruinsin GM Don Sweeney kommentoi lyhyesti suomalaistähden tilannetta. Lausunnon tarkoitus on vähentää spekulaation määrää.

– Tuukka on pois muutaman päivän henkilökohtaisen syyn takia. Se ei liity tarveyteen. On tärkeää, että kaikki kunnioittavat hänen yksityisyyttään, Sweeney kiteytti medialle.

Uutinen otettiin rauhallistesti vastaan myös Bruins-miehistössä. Joukkueen konkari Zdeno Chara kommentoi tilannetta maltilla.

– Kunnioitamme hänen päätöstään. Se on tärkeää. Toivomme, että asia hoituu pian ja hän on jälleen takaisin joukossamme. Meillä on ikävä häntä, sillä hän on tärkeä osa joukkuettamme. Mutta kyse on hänen henkilökohtaisista jutuista, Chara summasi.

Samoilla linjoilla oli myös hyökkääjä Patrice Bergeron, joka kertoi suoraan, ettei tiedä tilanteesta sen enempää.

– En osaa mennä yksityiskohtiin, sillä tiedän yhtä paljon kuin te. Mutta me tuemme häntä 100-prosenttisesti, Bergeron kiteytti.

Raskin poissaolosta ei ole kerrottu tarkempaa tietoa. Bruins kertoo todennäköisesti myöhemmin lisää, kun suomalainen on valmis palaamaan NHL-joukkueen matkaan. Suurimman vastuun torjuntavuoroista kantaa sillä aikaa todennäköisesti kokenut Jaroslav Halak.