Tappelut eivät ole järin harvinaisia NHL:ssä, vaikka nelosketjun nyrkkisankarin pelaajatyyppi onkin jo poistunut. Enää joukkueilla ei ole edesmenneen Derek Boogardin kaltaisia tappelijoita, vaan nyrkkien heiluttaminen jää usein alempien ketjujen pelaajien kontolle.

Los Angeles Kingsin ja Columbus Blue Jacketsin välillä nähtiin poikkeuksellinen tappelu. Nick Foligno ja Dion Phaneuf paukuttivat toisiaan hetken mailoilla säärille, ennen kuin hanskat tippuivat jäähän.

Nyrkkihippasilla oli yhteensä 12,5 miljoonan dollarin edestä kiekko-osaamista, kun Foligno ja Phaneuf ottivat yhteen. Kings-puolustaja sai enemmän iskuja perille, mutta yksi vihaisempi osuma Folignolta leukaan sai Phaneufin tappeluhalut katoamaan tyystin.

Oman näkemyksesi voittajasta voit tehdä katsomalla alla olevan videon. Kings voitti ottelun luvuin 4-1.