31. lokakuuta ei ollut maalivahti Mike Condonille sellainen päivä, jonka hän haluaa tulla muistamaan.

Ottawa Senatorsin kakkosvahti päästi Arizona Coyotesia vastaan kolme maalia (kaikki ensimmäisessä erässä), jonka jälkeen hänet vedettiin pois tolppien välistä. Maaleista viimeisin oli Derek Stepanin puolustusalueelta lähettämä pomppukiekko, joka Condonin olisi ehdottomasti pitänyt napata.

Yhdysvaltalaisvahdin päivä synkkeni ottelun jälkeen entisestään, sillä Senators passitti hänet siirtolistalle (waivers).

Condon pelasi kuluvalla kaudella vain neljä erää, joissa hän päästi peräti kahdeksan maalia. Mikäli yksikään NHL-joukkue ei nappaa häntä torstai-iltaan mennessä, niin pelit jatkuvat farmiseura Belleville Senatorsissa – ellei kyseessä ole jälleen Ottawan pelaajalleen lähettämä viesti.