Los Angeles Kings katkaisi kuusi ottelua kestäneen tappioputkensa kaatamalla New York Rangersin sunnuntai-iltana pelatussa ottelussa.

Pelin hahmo oli kymmenen kamppailua sormivamman takia missannut Dustin Brown. Yhdysvaltalaislaituri nosti toisessa erässä joukkueensa mukaan taisteluun kaventaen tilanteeksi 1-2. Tästä ehti kulua vain vajaa kaksi minuuttia, kun Ilja Kovaltshuk (1+1) tykitti ottelun ylivoimalla tasoihin.

Kamppailun 4-3 -voitto-osuman iski lopulta puolusta Alec Martinez, joka ohitti maalivahti Henrik Lundqvistin noin minuutti ennen loppusummeria.

Läpi ottelun kovia taklauksia (7) niittänyt Brown sytytti toden teolla Kingsin, joka näytti tyystin eri joukkueelta kuin aiemmissa kohtaamisissaan. Laukaukset menivät kalifornialaisten laariin numeroin 40-25.

Yhdysvaltalainen saikin ottelun jälkeen kiitosta päävalmentajaltaan.

– Hän tuli takaisin ja päätti tehdä muutoksen, John Stevens totesi NHL.comin haastattelussa.

Kings majailee yhä länsilohkon viimeisenä, kaksi pistettä sen edellä olevaa St. Louis Bluesia jäljessä.