Kriisiseura Los Angeles Kings saa viimein myös hyviä uutisia. Joukkueen entinen kapteeni Dustin Brown tekee paluun sairastuvalta tositoimiin. Laitahyökkääjän ura osoitti pitkään hiipumisen merkkejä, mutta viime sesongilla hän iski 61 tehopistettä.

Jonathan Quickin loukkaannuttua Kingsillä on tarve vahvistaa maalivahtiosastoaan. Seura kutsuu vanhan tutun Peter Budaj’n AHL:stä. Pitkän NHL-uran kakkosvahtina tehnyt Budaj on pelannut urallaan neljässä seurassa. Farmissa kiekot ovat tarttuneet tällä kaudella kuitenkin vain 82,5 prosentin varmuudella.

Los Angeles Kingsin valmentaja John Stevensin työpaikka on tällä hetkellä todenteolla uhattuna. Joukkue on voittanut pelaamastaan kymmenestä ottelusta ainoastaan kaksi. Maalinteko on ollut useana iltana todella tuskaista. Osumia on tällä kaudella syntynyt vain 18 kappaletta.