Venäläishyökkääjä Vladislav Namestnikov pelasi päättyneellä kaudella elämänsä vuotta, kun hän takoi komeaa jälkeä Tampa Bay Lightningin riveissä.

Namestnikov sai mahdollisuuden näyttää osaamistaan huippuhyökkääjien Steven Stamkosin ja Nikita Kutsherovin välissä tehden 62 otteluun tehot 20+24 (44).

Tämän jälkeen hänet kaupattiin (helmikuussa) New York Rangersiin, jossa pelit ovat sujuneet kaikkea muuta kuin hyvin. Namestnikov ehti tahkomaan ennen kauden päättymistä 19 ottelua, joissa syntyi vain kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä.

Kuluvalla sesongilla tahti on jatkunut kutakuinkin samana, eikä taitava keskushyökkääjä ole onnistunut nappaamaan kuin yhden syöttöpisteen.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan heikot otteet ovat saaneet Rangersin seurajohdon miettimään jo floppihankintansa kauppaamista.

– Namestnikov pelasi Florida Panthersia vastaan (keskiviikon vastaisena yönä) vain 9.25 minuuttia. Häntä kohtaan on jonkin verran kiinnostusta, ja Rangers haluaa takuulla kuulla tarjouksia. Luulen, että Rangersilla on useita vaihtoehtoja mietittävänään, kunhan ne eivät koske heidän nuorta ydinryhmäänsä, Friedman pohti torstaina tuoreessa artikkelissaan.

4 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan venäläispelurin otteet eivät saaneet kiitosta myöskään viimeöisessä Chicago Blackhawks -mittelössä. Namestnikov pelasi tällä kertaa noin 13 minuuttia kirjauttaen tehotilastoonsa -3, kun Blackhawks vei ottelun nimiinsä maalein 4-1.