Los Angeles Kings jatkaa pahaa tarpomistaan maailman parhaassa kiekkosarjassa.

Kalifornialaiset hävisivät perjantain vastaisena yönä jo kuudennen peräkkäisen ottelunsa, kun Minnesota Wild vei pisteet kotonaan maalein 4-1.

Kings on onnistunut tekemään tappiokierteensä aikana vain kahdeksan maalia. Omissa on kolissut puolestaan peräti 29 kertaa. Joukkueen pelaamisesta heijastuu paha itseluottamuksen puute, joka ei ole jäänyt myöskään vastustajilta huomaamatta.

– Mielestäni Kings oli joukkue, jolla ei ollut juurikaan itseluottamusta. Olin hieman huolissani, kun he tekivät 2-1 -kavennusosuman (kolmannessa erässä), koska tuolloin heillä oli mahdollisuus nousta peliin mukaan. Olimme tuon jälkeen kuitenkin riittävän onnekkaita tappaaksemme kolme alivoimaa, Wild-luotsi Bruce Boudreau kommentoi NHL.comin haastattelussa.

Kingsin päävalmentaja John Stevens onnistui tappiosta huolimatta löytämään hyviäkin asioita joukkueensa pelaamisesta.

– Pelin häviäminen ei ole nautinnollista. Jokaisessa ottelussa on tarjolla kaksi pistettä, teimmepä sitten hyviä tai huonoja asioita. Mielestäni jätkät pelasivat kovaa, mutta tarvitsemme lisää päättäväisyyttä tekemiseemme. Teemme tätä voittaaksemme ja kun emme voita, niin silloin tämä ei ole hauskaakaan, Stevens pohdiskeli.

”Kuninkaat” ovat keränneet pelaamastaan 10 ottelusta vain viisi sarjapistettä valahtaen länsilohkon viimeiseksi. Joukkueen fanit eivät ole luonnollisestikaan tyytyväisiä omiensa pelaamiseen. Giljotiiniin eivät ole joutuneet niinkään pelaajat, vaan ennen kaikkea Stevens, jolle fanit vaativat välitöntä erottamista:

Kenny Lee

@kennylee446

Jewels from the Crown 💎👑

@JFTC_Kings
Toffoli and Iafallo colliding there is pretty much all you need to know about the Kings power play.
Fire John Stevens!

1 game closer to the firing of John Stevens

Bobby Scribe

@kingsofhockey
Jonathan Quick’s incredible season in 2017-2018 masked John Stevens’ lack of competence to coach in this NHL. He doesn’t have that safety net this season as even Quickie looks mortal. This is all on Blake. I was not the only one who stated promoting Stevens makes no sense.

Gayle Lecus

@Gaylel101

Jeremy Rutherford

@jprutherford
Don’t pay attention to fake accounts. I didn’t tweet anything about Yeo. #stlblues
Mike Yeo and John Stevens are two jokes in the league these days.

@LAKings @lakingsinsider time to thank John Stevens and move forward! His philosophy doesn’t reflect our group. #nhl #lakings #CoachingChange

What’s Rob Blake gonna do tonight??? Is he gonna barge in the locker room and have another “chat” with the team??? Or is he gonna compliment John Stevens?? Is John Stevens going to say, “I loved our start, we competed and just some bad bounces.” Lmao pathetic #LAKings