San Jose Sharks toipui nopeasti maanantai-iltana kärsitystä 4-0 -tappiostaan New York Islandersille.

Joukke oli tulessa jälleen keskiviikon vastaisena yönä, kun kalifornialaiset kohtasivat vieraissa Philadelphia Flyersin. Kamppailusta muodostui lopulta totaalinen nöyryytys hailauman raadellessa kotijoukkueen maalein 2-8.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä erässä, kun Sharks marssi erätauolle 0-4 -johtolukemissa. Flyers onnistui kaventamaan pelin heti toisen erän alkuun, mutta tämän jälkeen vieraat menivät jälleen menojaan.

San Josen tehokkaimmat pelaajat olivat Kevin Labanc (0+4), Evander Kane (2+0), Pavelski (2+0), Erik Karlsson (0+2) ja Marc-Edouard Vlasic (0+2). Suomalaishyökkääjä Joonas Donskoille merkittiin yksi syöttöpiste.

Kotiyleisöä Flyersin esiintyminen ei paremmin ilahduttanut. Ottelun ratkettua joukkue marssi pukukoppiinsa raikuvan buuauskonsertin säestämänä.