Columbuksen tähtivahti Sergei Bobrovski kryptinen tulevaisuutensa suhteen: ”He tietävät kaiken”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Columbus Blue Jacketsin tähtivahti Sergei Bobrovskin tulevaisuus ohiolaisseurassa puhuttaa.

Venäläiskassarista tulee rajoittamaton vapaa agentti ensi kesänä, eivätkä osapuolet ole ainakaan toistaiseksi onnistuneet hieromaan uutta jatkopahvia.

– Kerroin viime kauden jälkeen tilanteesta Blue Jacketsin johtoryhmälle, joten he tietävät kaiken. He tietävät suunnitelmani tulevan kauden suhteen. He tietävät tulevaisuuden suunnitelmistani. He tietävät kaiken, Bobrovski niputti torstaina The Athleticin toimittaja Aaron Portzlinelle.

– He tietävät tarkalleen, mitä tulemme tekemään.

Bobrovski kieltäytyi tarkentamasta asiaa, mutta hän lisäsi, ettei aio neuvotella uudesta sopimuksesta kauden aikana – aivan kuten ei joukkuetoveri Artemi Panarinkaan.

Tämä on Columbukselle suuri riski. Mikäli Jarmo Kekäläinen ei onnistu sorvaamaan Bobrovskille jatkosopimusta ennen kauden alkua, on mahdollista, että Blue Jackets menettää suojattinsa kesällä vapaille markkinoille. Yksi vaihtoehto on kaupata veräjänvahti ennen siirtorajaa, mutta onko Columbuksella varaa menettää ykkösvahtiaan? Ei.

Joonas Korpisalo ei ole toistaiseksi osoittanut olevansa kykeneväinen kantamaan ykkösvahdin viittaa. Myöskään Luganossa pelaava Columbus-lupaus Elvis Merzlikins ei ole vielä valmis NHL-jäille. Ei ainakaan seuraavaan kahteen-kolmeen vuoteen.

Näin ollen Columbuksen olisi hyvä saada Bobrovskin allekirjoitus ennen lokakuuta. Oli hänen omat suunnitelmansa mitkä hyvänsä.

Niko Leinonen
Twitter: @leiskaniko

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!