Roskiin heitetyt miljoonat – katso lista NHL:n ylipalkatuimmista pelaajista!

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden alkua odotellessa NHLSuomi kävi läpi NHL:n ylipalkatuimmat pelaajat. Jätimme laskuista pois David Clarksonin kaltaiset loukkaantuneet pelaajat, jotka tuskin enää NHL-kaukaloissa luistelevat.

Scott Darling, Carolina Hurricanes, 4 150 000

Scott Darling siirtyi Chicagosta Carolinaan. Hänen oli määrä muodostaa Cam Wardin kanssa luotettava maalivahtitandemi. Darling pelasi kuitenkin sysimustan kauden. Torjuntaprosentti oli katastrofaalinen 88,8. Sopimusta on vielä jäljellä kevääseen 2021 asti.

Tomas Tatar, Montreal Canadiens, 5 300 000

Detroit Red Wings oli onnekas päästessään Tomas Tatarin kalliista sopimuksesta eroon. Nyt kallis pahvi on siirtynyt mutkan kautta Montrealiin. 27-vuotias slovakki kolkuttelee kaudesta toiseen 50 tehopisteen rajoja, mikä ei ole linjassa pitkän ja kalliin sopimuksen kanssa.

Milan Lucic, Edmonton Oilers, 6 000 000

Milan Lucicin ura on jyrkässä laskussa. Lucic tunnettiin ennen sikailujensa lisäksi 60 tehopisteen miehenä ja erinomaisena pudotuspelipelaajana. Pistemäärät ovat romahtaneet alle viidenkymmenen ja luistimen liike hidastunut. Sopimus kestää kevääseen 2023 asti, joten synkimmät ajat ovat vasta edessäpäin.

Jason Spezza, Dallas Stars, 7 500 000

Jason Spezza sai Starsilta aikoinaan neljän vuoden ja 7,5 miljoonan dollarin sopimuksen. Sopimuksen kaksi ensimmäistä kautta konkari mätti kelvollisia tehoja. Viime kaudella tuli käänne huonompaan suuntaan, kun tehopisteitä syntyi vain 26, eikä Spezzan oman pään pelissäkään ole ollut mitään kehuttavaa.

 

Bobby Ryan, Ottawa Senators, 7 250 000

Bobby Ryanin ura ei ole sujunut sen jälkeen, kun hän siirtyi Anaheimista Ottawaan. Kevään 2017 pudotuspeleissä oli jo viitteitä paremmasta, mutta seuraava runkosarja sujui totutun vaatimattomasti. 33 tehopistettä yli seitsemän miljoonan miehelle on aivan liian vähän.

Loui Eriksson, Vancouver Canucks, 6 000 000

Jatkuvista pikkuloukkaantumisista kärsivä Loui Eriksson ei ole enää sitä, mitä oli Dallas Starsin aikoinaan. Nykyään ruotsalaislaituri pelaa hädin tuskin puolen pisteen ottelukeskiarvolla. Kallis sopimus jatkuu aina kevääseen 2022 asti.

Dion Phaneuf, Los Angeles Kings, 7 000 000

Kertaalleen NHL:n yliarvostetuimmaksikin pelaajaksi äänestetty Dion Phaneuf nauttii edelleen kovasta palkasta. Pakkikonkari ei tee juurikaan pisteitä ja on hidas ainakin nykyNHL:n standardeilla. 7 miljoonan palkka on vaikeasti perusteltavissa.

Jonathan Toews, Chicago Blackhawks, 10 500 000

Jonathan Toews on hyvä puolustava keskushyökkääjä ja hän on erinomainen isojen pelien erikoismies. Silti yli 10 miljoonan vuosipalkka on aivan posketon 50 tehopisteen sentterille, Stanley Cupeista huolimatta. Kapteenin sopimuksesta tulee Chicagolle tulevaisuudessa vielä suurempi pään vaiva kuin mitä se on nyt.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.