Ensi kaudeksi NHL:stä pelipaikkaa kärkkyvät nuoret lupaukset paljastivat NHL.comille, minkä seuran vieraana pelaisivat mieluiten. Artikkelissa haastateltiin yhdeksää lahjakkuutta ja mielipiteet vaihtelivat runsaasti. Las Vegas, Toronto ja Montreal saivat kukin kaksi ääntä. Minnesota, New York Rangers ja St. Louis saivat yhdet äänet.

– Pelasin Montrealissa nuorten maailmanmestaruuskisoissa, heidän faninsa ovat mahtavia ja pidän heidän pelipaidoistaan. Haluaisin tuntea, millainen ilmapiiri siellä on, Florida Panthersin suomalaislupaus Henrik Borgström sanoi.

Rasmus Asplund Las Vegasin puolesta.

– En ole koskaan ollut siellä, mutta kaikki puhuvat kaupungista ympäri maailmaa; kaikki, eivät vain jääkiekonpelaajat. Se tulee olemaan melko siisti paikka lähteä vieraskiertueelle. Ja he pelasivat myös ensimmäisenä vuotenaan Stanley Cupin finaaleissa, Asplund sanoi.

Torontoa äänestivät Chicagon hyökkääjälupaus Dylan Sikura ja Oilers-pakki Evan Bouchard.

– Kotiin paluusta tulee hauskaa, kun olen lapsuudessani käynyt Maple Leafsin peleissä ScotiaBank Centrellä. Minulla on varmasti paljon perhettä ja ystäviä siellä katsomassa. Joudun sinä iltana pelaamaan varmaan ilmaiseksi, tai jopa maksamaan, koska joudun hankkimaan niin paljon lippuja, Sikura ennusti.

Miro Heiskanen äänesti New York Rangersin legendaarista Madison Square Gardenia.