NHL:n kaikkien aikojen voittotilaston ykkönen, maalivahtilegenda Martin Brodeur tekee paluun New Jersey Devilsiin, uutisoi NJ Advance Media -sivusto.

Tällä kertaa miestä ei nähdä kuitenkaan maalivahdin varusteissa, vaan Brodeur toimii jatkossa Devilsin liiketoiminnan kehittämisen varatoimitusjohtajana.

– Kerroin Devilsin johtoportaalle, että haluan edetä tehtävässäni vauvan askelin. Haluan varmistaa, että nautin siitä mitä teen. Haluan myös olla varma, että kykenen auttamaan organisaatiota olemalla muutakin kuin pelkästään ”joukkueen kasvot”, Brodeur kertoi NJ Advance Medialle.

Brodeur aloitti NHL-uransa Devilsissä vuonna 1993 ja pelasi seurassa aina vuoteen 2014 asti. Nelinkertainen Vezina Trophy -voittaja johdatti New Jerseyn kolmeen Stanley Cupiin vuosina 1995, 2000 ja 2003.

Uransa viimeiset seitsemän ottelua Brodeur pelasi St. Louis Bluesin paidassa, jonka jälkeen hän siirtyi seuran apulais-GM:ksi. Tiistaina kanadalainen päätti kuitenkin erota tehtävästään, eikä jatkanut enää sopimustaan.